Kalkmortels

Bekijk onze kalkmortels

Kalkstuc en mineraal schilderwerk

Bij de Mortel Compagnie zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van minerale afwerkingen, zoals kalkstuc en mineraal schilderwerk.

Minerale afwerkingen in kalkstuc en mineraal schilderwerk

Kalkstuc is een prachtige afwerking voor zowel het interieur als het exterieur van een gebouw. Het is een natuurlijk, ademend materiaal dat geschikt is voor oudere en historische gebouwen, maar ook voor moderne woningen. Wij werken met de mooiste kalkmortels en combineren de ambachtelijke technieken van vroeger met de nieuwste technologieën van vandaag. Zo creëren we decoratief pleisterwerk met verschillende structuren en texturen die perfect passen bij uw wensen en uw gebouw.

kalkstuc met kalkwash verouderd
kalkstuc met kalkwash verouderd

Ons team van ervaren vakmensen kan ook mineraal schilderwerk aanbrengen met silicaatverf en kalkverf. Deze schilderwerken zijn vrij van VOC’s (Volatile Organic Compounds) en daardoor niet schadelijk voor de gezondheid en gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Door deze natuurlijke eigenschappen zijn ze uitermate geschikt voor iedereen die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Onze vakmensen werken met zorg en precisie om de mooiste resultaten te bereiken.

Eco kalkpleister van putkalk en lokale aggregaten. Kalkstuc en mineraal schilderwerk

Of u nu een oud gebouw wilt restaureren of een nieuwe woning wilt afwerken met duurzame en natuurlijke materialen, de Mortel Compagnie is de juiste keuze voor uw minerale afwerkingen. Wij werken met veel passie en hebben meer dan 120 jaar ervaring, als onderdeel van ons moederbedrijf De Vink Restauratiewerken. Wij adviseren je graag over monumentale en natuurlijke minerale afwerkingen in pleister en schilderwerk.

Kalkstuc en mineraal schilderwerk, dat kan ik ook.

Wat tof dat jij zelf aan de slag gaat met kalkpleisters en minerale verf. Onze producten zijn bij ons te bestellen per mail waar je je vragen kan stellen. Of kijk eens bij de KALKSHOP waar je nog veel meer handige tips en advies kan inwinnen.

Referenties

Offerte aanvragen

Onze klantgerichte aanpak en expertise rondom kalk stellen ons in staat om u de best mogelijke oplossingen te bieden. Aarzel dus niet om een offerteaanvraag in te dienen via onze website en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.