Kalkmortels

Bekijk onze kalkmortels

Kalkmortels

Wij zijn trots op het aanbieden van hoogwaardige, natuurlijke kalkmortel voor uw renovatie- en bouwprojecten. Onze kalkmortels zijn gemaakt van de beste grondstoffen en volgens traditionele methoden geproduceerd, waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Kalkmortels in ons assortiment

Hot lime Mix

Hot Lime Mix Mortel is een hoogwaardige kalkmortel die wordt verkregen door kalksteen te verhitten tot een hoge temperatuur en vervolgens te mengen met zand en water. Deze unieke productieproces resulteert in een sterke, duurzame en veelzijdige mortel die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, waaronder restauratie, nieuwbouw en renovatie.

Langgerijpte kalkmortel

Langgerijpte kalkmortel is een type kalkmortel waarbij de samenstelling van kalk, zand en water langer wordt bewaard voordat het wordt gebruikt. Dit proces staat bekend als “rijpen” en zorgt voor een verbeterde structuur en sterkte van de mortel, wat resulteert in een hogere kwaliteit van het eindproduct.

Tras Kalk

Tras kalk is een type kalk dat wordt gewonnen uit trassteen, een soort kalksteen met een hoge concentratie van magnesiumcarbonaat. Het is bekend om zijn witheid en hardheid en wordt vaak gebruikt in de productie van kalkproducten, zoals kalkverf, kalkmortel en kalkpleister, om een heldere en natuurlijke uitstraling te creëren. Tras kalk is ook milieuvriendelijk en niet-giftig, wat het een populaire keuze maakt voor duurzame en ecologische bouw- en renovatieprojecten.

Interesse in onze producten?

Al deze producten zijn uiteraard te bestellen in onze eigen Kalkshop. Onze webshop biedt een breed assortiment aan kalkproducten, waaronder kalkverf, kalkmortel en kalkpleister, om uw huis of bedrijfspand een nieuwe, frisse uitstraling te geven

Wil jij reseller worden? Neem dan contact op.